PMScan

Project management scan

visual

E-learning maar dan goed!

Reeds vele jaren ondersteunt Triple Plus al haar trainingen/workshops met verschillende leervormen. Per training is een mulitdisciplinair team van trainers/projectmanagers, psychologen en specialisten op het gebied van effectief leren verantwoordelijk voor de content en leervorm. Op basis van de specifieke klantbehoefte componeren zij een programma dat het beste aansluit bij de te bereiken doelstellingen.

Naast de traditionele en blended leervormen is het binnenkort ook mogelijk om volledig on-line in uw opleidingsbehoefte te voorzien.

Zelfde hoge kwaliteit in andere vorm

Door deze combinatie van leervormen te bieden heeft u als voordeel dat uw doelstellingen bij ons leidend zijn en de leervorm slechts een middel. Over welk middel het beste in uw situatie past adviseren wij u graag.

Een ander belangrijk voordeel voor u is dat er achter onze e-learning modules geen "anonieme servicemedewerkers" of "leraren die slechts het kunstje kennen" zitten. Bij ons krijgt u door de wol geverfde en gecertificeerde managers die nog dagelijks succesvol zijn in de programma- en projectmanagementpraktijk. Dat ze daarnaast ook geaccrediteerd zijn als trainer en dit vakgebied met veel passie en inspiratie brengen vinden we zoals u weet vanzelfsprekend.

"Wij doen wat we trainen en trainen wat we doen... OOK ONLINE!"

Copyright © 2014 Triple Plus B.V. | Privacy | IPR | Registreren | Login